Dr. Rath Health Foundation

Dr. Rath Health Foundation

Social Media

Over ons

Doelstellingen van de Dr. Rath Foundation

De belangrijkste doelstelling van de Dr. Rath Health Foundation is het inrichten van een nieuw wereldwijd systeem voor gezondheidszorg dat in elk land op een simpele en goedkope manier kan worden toegepast, zowel op lokaal niveau als op het niveau van de nationale gezondheidszorg. Uitgaande van de baanbrekende wetenschappelijke ontdekkingen op het gebied van vitamineonderzoek en cellulaire geneeskunde is het nu reeds mogelijk te voorspellen dat hart- en vaatziekten, kanker, aids en andere veel voorkomende ziekten bij komende generaties niet meer zullen voorkomen zodra dit nieuwe mondiale systeem voor gezondheidszorg geïmplementeerd is.

Meer…

Mijlpalen: een nieuw gezondheidstijdperk breekt aan

Het nu volgende geeft een historisch overzicht van de ontwikkeling van de Dr. Rath Health Foundation. De tekst is gebaseerd op een lezing van dr. Rath tijdens een conferentie van de Amerikaanse academie voor de bevordering van de geneeskunde en is voor deze website geactualiseerd.

Meer…

Dr. Matthias Rath

Dr. Rath werd in 1955 geboren in Stuttgart. Na voltooiing van zijn medische opleiding werkte hij als arts en onderzoeker aan de universiteitskliniek van Hamburg en bij het Duitse hartcentrum in Berlijn. Zijn onderzoek richtte zich vooral op de oorzaken van atherosclerose en hart- en vaatziekten.

Meer…

Dr. Aleksandra Niedzwiecki

Dr. Aleksandra Niedzwiecki, bestuurslid van de Dr. Rath Health Foundation, is naast vice-voorzitster van het dagelijks bestuur tevens vice-voorzitster van de onderzoeksafdeling van Matthias Rath, Inc.

Meer…