Dr. Rath Health Foundation

Dr. Rath Health Foundation

Social Media

New York Times, 06.11.2007

Aan de mensen in Amerika – voor de regeringen van de wereldlanden die vertegenwoordigd zijn in de VN

Waarom Sarkozy en Bush wereldoorlog III nodig hebben

Dr Matthias Rath

In de afgelopen jaren ontmaskerde Dr. Rath het farmaceutische investeringsbedrijf als de voornaamste profijttrekker van de oorlog in Irak en de escalatie hiervan in WO III. Zijn publieke waarschuwingen droegen ertoe bij dat dergelijke plannen, tot nu toe, niet verwezenlijkt konden worden: www.dr-rath-foundation.org

Onlangs verbrak hij zes decennia wereldwijd stilzwijgen, met het doel WO III te helpen voorkomen. Hij publiceerde de zakelijke achtergrond van WO II, van het Neurenberg-tribunaal tegen de olie- en geneesmiddelenkartelgigant IG Farben: www.profit-over-life.org

Vandaag en morgen bezoekt de Franse president Nicolas Sarkozy de VS, waarbij hij zichzelf presenteert als een 'vriend van Amerika', maar de werkelijkheid is van bedenkelijke aard: Zijn bezoek dient voor de planning van de eerste nucleaire oorlog in de geschiedenis van de mensheid. De mensen in Amerika en in de hele wereld hebben het recht dit te weten, wie is dhr. Sarkozy?

WIE IS SARKOZY?

In 2004 gebruikte Sarkozy, de toenmalige Franse minister van Financiën, zijn politieke en financiële invloed om de $80 miljard af te dwingen voor de acquisitie van farmaceutische geneesmiddelengigant Aventis door de Franse geneesmiddelendwerg Sanofi. Een van de eerste geneesmiddelen dat het nieuw gecreëerde concern Sanofi-Aventis aan de wereld als 'kassucces' aankondigde, was Zimulti (rimonabant), zogezegd ter bestrijding van Obesitas. In juni 2007 verwierp de FDA de verkoop van dit medicijn in de VS vanwege de ernstige bijwerkingen – inclusief zelfmoorden. De prijzen van aandelen van Sanofi-Aventis daalden met 20%. Er zullen ongetwijfeld rechtzaken volgen waarbij groepen, schadeclaims gaan eisen, waardoor het voortbestaan van het bedrijf wordt bedreigd.

Slechts drie maanden later kondigde de politieke beschermheer van het bedrijf, Sarkozy, de wereld WO III aan. Een nucleaire holocaust en allesomvattende oorlogswetten zouden het hem mogelijk om farmaceutische bedrijven tijdens de oorlogsperiode, onaantastbaar te maken. Tevens blijft de farmaceutische industrie na de oorlog nog steeds onaantastbaar.

HET PLAN VAN SARKOZY/BUSH VOOR WO III

Ongelukkigerwijze zijn Zimulti, Baycol en Vioxx niet de uitzondering, maar bevestigen de regel. Terwijl het gezondheid belooft, is het farmaceutische investeringsbedrijf gebaseerd op de voortzetting van ziekten als multimiljardendollarmarkten voor geoctrooieerde geneesmiddelen. Terwijl de wereldbevolking zich steeds meer bewust wordt van dit bedrog, heeft het geneesmiddelenkartel politici aan de macht gebracht die het voortbestaan van deze triljoendollarfraude organiseren, wat het ook kost, inclusief een nucleaire holocaust.

Het is niet verbazingwekkend dat de geneesmiddelenindustrie de allergrootste donateur was van de verkiezingscampagnes van G. W. Bush. De voormalige ontslagen architect van de rampzalige oorlog in Irak, Donald Rumsfeld, was de hoogst onderscheiden farmaceutische directeur in de geschiedenis van de VS.

WO III VOORKOMEN

Onder dubieuze voorwendsels verklaren Sarkozy en Bush de wereld WO III. Één ding is echter zeker: de vruchten van een nucleaire holocaust worden niet geplukt door de wereldbevolking, hiervan profiteren de gemeenschappelijke belangen die Sarkozy en Bush aan de macht hebben gebracht.

Het doel van deze publicatie is de motieven bloot te leggen achter de voorbereidingen van Sarkozy/Bush voor WO III – en er voor te zorgen dat deze niet langer kunnen worden verwezenlijkt, doordat ze openbaar worden gemaakt.