Dr. Rath Health Foundation

Dr. Rath Health Foundation

Social Media

Lezingen van dr. Rath

Movement of life!

In de afgelopen week hebben we, tijdens de G-20 conferentie in Londen, de krachtmeting kunnen volgen tussen de gevestigde orde en de macht van de verandering.
Lees hier verder…

Het farmaceutisch kartel begint een Derde Wereldoorlog om de opbouw van een gezonde wereld te voorkomen

Op 13 mei 2005 hield dr. Rath een voordracht op de trappen van het parlement in Kaapstad. Aanleiding hiervoor was het ondersteunen van de Zuid-Afrikaanse regering door verschillende organisaties, voor het instandhouden van natuurgeneeswijzen als onderdeel van de gezondheidsvoorzieningen van dat land.
Lees hier verder…

Dr. Rath's baanbrekende lezing aan de Universiteit van Stanford

Het verband tussen scheurbuik en hartaandoeningen: – De oplossing van het raadsel van hart- en vaatziekten

Op 4 mei 2002 had ik de eer een lezing te mogen geven op een symposium over voedingsmiddelen aan de medische faculteit van de Universiteit van Stanford in het Amerikaanse Palo Alto.
Lees hier verder…

De bevrijding van de menselijke gezondheid

Voordracht te Almelo, 24 september 1999

Wij leven in historische tijden. De mensheid beleeft op het ogenblik een der grootste bevrijdingen uit haar geschiedenis: onze gezondheid werpt het juk af van de geneeskunst die aangedreven wordt door de "handel in ziektes." De bevrijding van onze lichamen en gezondheid in de richting van natuurlijke geneesmiddelen voorkomt commercialisering. Ziektes worden effectief en zonder ernstige bijwerkingen bestreden. Samen schrijven we geschiedenis.
Lees hier verder…

Voordracht van dr. Matthias Rath in Augsburg-Gersthofen, Maart 1999

Ik wil deze lezing beginnen met de historische parallel van de Italiaanse natuurkundige Galileo Galilei. Toen Galilei in 1564 geboren werd, draaide de zon nog om de aarde. Toen hij stierf, in 1642, was de zaak omgekeerd. Nu draaide de aarde om de zon. Hebben de sterren hun loop veranderd, binnen deze tachtig jaar? Natuurlijk niet.
Lees hier verder…

Het Chemnitz Programma

Voordracht te Chemnitz (D.), 21 juni 1997

Op zaterdag, 21 juni 1997, hield Dr. Rath in het Chemnitz stadhuis een toespraak. In deze toespraak gaf hij aan waarom de Duitse regering als beschermheer optreedt voor de "Codex-Alimentarius" commissie, een initiatief van het internationale Farma-kartel, om wereldwijd alle gezondheids-informatie, die in verband staat met vitaminen en andere natuurlijke therapiën, te verbieden.
Lees hier verder…

 

Lezingen van dr. Niedzwiecki

Kankeronderzoeksrapport

Het "kankeronderzoeksrapport" werd gepresenteerd door dr. Aleksandra Niedzwiecki op zondag 28 november 2001 tijdens het congres over natuurlijke gezondheid in Berlijn.

"Vandaag wil ik u de nieuwste resultaten van ons kankeronderzoek laten zien. Inzichten waarmee wij een nieuwe richting in de preventie en behandeling van deze ziekte kunnen inslaan. Vandaag zult u ook horen over de gevolgen van de meest recente wetgeving van het Europees Parlement, waarin suppletie van aminozuren, zoals lysine, wordt verboden.
Lees hier verder…