Dr. Rath Health Foundation

Dr. Rath Health Foundation

Social Media

Het Chemnitz Programma

Voordracht te Chemnitz (D.), 21 juni 1997

1       2       3       4       5       6       7       8       9      >      

Op zaterdag, 21 juni 1997, hield Dr. Rath in het Chemnitz stadhuis een toespraak. In deze toespraak gaf hij aan waarom de Duitse regering als beschermheer optreedt voor de "Codex-Alimentarius" commissie, een initiatief van het internationale Farma-kartel, om wereldwijd alle gezondheids-informatie, die in verband staat met vitaminen en andere natuurlijke therapiën, te verbieden.

Vier dagen later, op woensdag 25 juni 1997, kwam de leiding van het "Codex"-kartel samen in Genève, Zwitserland. De voorzitter van deze commissie, een Duitse regeringsambtenaar, was opvallend afwezig zonder enige officiële aankondiging. Bij zijn afwezigheid werden de voorlaatste plannen van het "Codex"-kartel verworpen en werd de rest van de plannen voor minstens twee jaar uitgesteld.

Op zaterdag, 21 juni 1997, hield Dr. Rath in het Chemnitz stadhuis een toespraak.

De afwezigheid van de Duitse ambtenaar was geen toeval. Na dr. Rath's toespraak was het voor de Duitse kanselier Kohl politiek onmogelijk geworden om zijn steun aan het "Codex"-kartel voort te zetten. Het volgende is een afschrift van de inmiddels historische toespraak van dr. Rath die door 3400 toehoorders met een staande ovatie werd beloond. De tekst is bijgewerkt voor deze publicatie.

1       2       3       4       5       6       7       8       9      >