Dr. Rath Health Foundation

Dr. Rath Health Foundation

Social Media

Nieuws

Ontmanteling van de 'Brusselse EU' - een voorwaarde voor het recht op de vrijheid om wereldwijd te kiezen voor natuurlijke gezondheid

De campagne ‘Referendum voor Natuurgeneeswijzen’ is gericht op het garanderen van de vrije keuze voor natuurgeneeswijzen die zijn gebaseerd op wetenschappelijke gronden, voor alle burgers van de Europese Unie. De petitie werd inmiddels ondertekend door meer dan een kwart miljoen mensen uit alle 27 lidstaten van de EU. De Dr Rath Health Foundation coördineert dit initiatief.

De Dr Rath Health Foundation is zich volledig van bewust van het feit dat de EU niet van plan is om gehoor te geven aan de eisen van de Europese burgers, ondanks de toenemende publieke steun voor deze campagne. De ‘Brusselse EU’ is in feite een dictatoriaal instituut dat opereert buiten de fundamentele beginselen van vrijheid en democratie. De 27 'commissarissen' van de Europese Commissie, het uitvoerende orgaan van de ‘Brusselse EU’ en haar voorzitter Herman Van Rompuy, werden niet door de burgers gekozen. Het democratische kiesrecht van de burgers is in feite overgedragen en opgeofferd aan zakelijke belangen.

Lees hier verder…

De tekenen des tijds herkennen!

Gerenommeerd tijdschrift op het gebied van onderzoek naar kanker nodigt dr. Rath uit – en trekt de uitnodiging dan toch weer in…

Wij staan voor een nieuw tijdperk in de geneeskunde, we gaan van de geneeskunde in het belang van de farmaceutische investeringen naar een geneeskunde in het belang van de mensen: dit doel, dat mede mogelijk is gemaakt op grond van het wetenschappelijke werk van dr. Rath, bepaalt het werk van onze Gezondheidsalliantie.

Lees hier verder…

De invloed van de Grote Media

Na een stroom van protesten die uitbrak na de recente publicatie van het Cochrane review, duurde het niet lang voor er bewijs boven water kwam dat bepaalde redacteuren hun journalisten onder druk hadden gezet om het review te ondersteunen. Zo schreef Britse journalist en schrijfster Rachel Johnson een artikel met de titel "Niet zo vitale vitaminen" voor de Sunday Times waarin ze de review citeerde en beweerde dat vitaminen geldverspilling waren en dat het innemen ervan de levensduur verkortte.

Lees hier verder…

Nieuwste poging om vitaminen in diskrediet te brengen: Is dat niet misdadig?

In augustus 1947, twee jaar na het einde van de Tweede Wereld Oorlog, verschenen vierentwintig managers van het I.G. Farben farmaceutisch en chemisch kartel voor het internationale oorlogstribunaal in Neurenberg in Duitsland omdat ze werden beschuldigd van misdaden als massamoord en misdrijven jegens de menselijkheid. Het vonnis van het tribunaal kwam 11 maanden later en zorgde ervoor dat er aan dertien van deze gedaagden een gevangenisstraf werd opgelegd van achttien maanden tot acht jaar.

Lees hier verder…

De chloresterol fraude wordt blootgesteld

Honderden miljoenen mensen wereldwijd (100 miljoen in de VS) hebben opnieuw hun gezondheid en levens in gevaar gebracht om de winsten voor de geneesmiddelenbedrijven te vergroten!

Lees hier verder…

Een vraag voor de Europese Commissie:
Zijn wortels en paranoten gevaarlijker dan vitaminesupplementen?

De Europese Commissie legt momenteel de laatste hand aan methodes voor de instelling van maximumniveaus voor vitaminen en mineralen in voedingssupplementen.

Lees hier verder…

Vitamine- en mineralentekorten komen veel voor in Europa

Waarom wil de Europese Commissie dan duizenden supplementen verbieden terwijl ze al hebben toegegeven dat de meeste ervan veilig zijn?
Lees hier verder…

Waar - Krant voor Gezondheid en tegen Onwetendheid

Choquerend!

Waarom de heer Schäuble AMOK maakt:

BASF, Bayer, Hoechst (IG Farben) financierden de NAZI'S

De 2e Wereldoorlog was een veroveringsveldtocht van het olie- en farmakartel

Farma-Schäuble onder druk

Lees hier verder…

Open brieven van dr. Rath

Een overzicht van dr. Rath's open brieven-campagne.

Meer…

Interviews

Meer…

Lezingen

Meer…

Cartoons

Meer…

Actuele berichten

Meer…

Impressie Europese Actiedag voor een referendum over natuurgeneeswijzen

Zaterdag 11 juni 2005 in oa. Amsterdam, Arnhem, Den Bosch, Den Haag, Groningen en Utrecht.

Bekijk hier de foto's…

EU-richtlijn inzake voedingssuppletie in twijfel getrokken

Op 5 april 2005 maakte de advocaat-generaal bij het Europese Gerechtshof, Leendert A. Geelhoed, zijn mening bekend over de klachten die door de ‘Alliance for Natural Health’ en anderen (de reclamanten) naar voren werden gebracht tegen de Europese richtlijn 2002/46/EC, algemeen bekend als de ‘richtlijn inzake voedingssuppletie’.

Lees hier verder…