Dr. Rath Health Foundation

Dr. Rath Health Foundation

Social Media

Verspreid deze belangrijke informatie

Stuur een kopie van dr. Rath's open brief naar uw staatshoofd en uw politieke vertegenwoordiger – vanaf deze website.

Bijna niemand is op de hoogte van de precieze achtergronden van de huidige oorlogsinspanningen. De grootste investeringsindustrie: de farmaceutische industrie, is ontmaskerd als een multi-miljardenbedrog. Ze beweert gezondheid aan te bieden, maar veroorzaakt in plaats daarvan steeds meer ziekten, die de basis vormen voor toekomstige, nieuwe afzetmarkten van medicijnen.

Iedere verantwoordelijke politicus zou zich onmiddellijk op de hoogte moeten stellen van dr. Rath's tien-punten-programma voor het verwezenlijken van ‘Gezondheid voor iedereen in 2020’. Dit programma werd gepresenteerd in het officiële programma van de wereldtop in Johannesburg in augustus 2002. Hoe gedurfd dit programma ook mag klinken, het is heel reëel en gebaseerd op wetenschappelijke kennis en ontdekkingen die voor iedereen beschikbaar zijn.

Met de advertenties in de New York Times en andere belangrijke dagbladen in de wereld, namen dr. Rath en zijn stichting de ongekende stap om niet alleen de politici maar ook de rest van de wereld direct op de hoogte te stellen van deze unieke kans om vele ziekten helemaal uit te roeien.

Vindt u ook niet dat de politieke vertegenwoordigers in uw land onmiddellijk hierover zouden moeten worden geïnformeerd? Vindt u ook niet dat zij onmiddellijk actie zouden moeten ondernemen en het voorbeeld zouden moeten volgen van landen als Zuid-Afrika, Nigeria, de Verenigde Arabische Emiraten en vele andere die een nationale gezondheidszorg invoeren die effectief, veilig en betaalbaar is?

Als u hen vanaf deze website wilt informeren kunt u een kopie van dr. Rath's open brief naar uw politieke vertegenwoordigers sturen, via het internet. U kunt deze post vergezeld laten gaan van een persoonlijke opmerking om uw politieke vertegenwoordiger tot actie aan te sporen.

Maar u kunt nog veel meer doen.