Dr. Rath Health Foundation

Dr. Rath Health Foundation

Social Media

Wat u kunt doen

Begin met het opbouwen van een nieuwe gezondheidszorg

Waar u ook woont of werkt, u kunt onmiddellijk beginnen met het opbouwen van een nieuwe gezondheidszorg. Iedereen kan meedoen aan Make Health – Not War! Ook u zou de verantwoordelijkheid moeten nemen voor uw gezondheid en de invoering van een nieuwe gezondheidszorg, gebaseerd op natuurlijke therapieën, moeten ondersteunen.
Lees hier verder…

Oproep aan de mensen in de wereld!

Als u meer wilt weten over wat u kunt doen, lees dan de volgende oproep van dr. Rath op 2 november 2002, aan de vooravond van de bijeenkomst van de Codex Alimentarius in Berlijn, Duitsland. Als arts en wetenschapper die de doorbraak heeft geforceerd in de natuurlijke beheersing van de volksziekten van deze tijd, die een wereldwijde reactie van de farmaceutische industrie heeft veroorzaakt, deed dr. Rath de volgende oproep: ‘Make Health – Not War! Een gezonde wereld is mogelijk!’
Lees hier verder…

Verspreid deze belangrijke informatie

Stuur een kopie van dr. Rath's open brief naar uw staatshoofd en uw politieke vertegenwoordiger – vanaf deze website.Bijna niemand is op de hoogte van de precieze achtergronden van de huidige oorlogsinspanningen. De grootste investeringsindustrie: de farmaceutische industrie, is ontmaskerd als een multi-miljardenbedrog. Ze beweert gezondheid aan te bieden, maar veroorzaakt in plaats daarvan steeds meer ziekten, die de basis vormen voor toekomstige, nieuwe afzetmarkten van medicijnen.
Lees hier verder…

Verzet in de V.S. tegen de oorlog

"Deze oorlog is niet nodig op dit moment." (VS-senator Robert Byrd)

Lees hier verder…