Dr. Rath Health Foundation

Dr. Rath Health Foundation

Social Media

De eerste lezing over de Codex Alimentarius in Nederland

Utrecht, 24. oktober 2008 – Er waren 45 genodigden, het was een zeer informatieve en leerzame avond. Er waren speciaal voor deze gelegenheid 10 Franstalige Belgische supporters naar Utrecht gekomen. Zij trotseerden de ellenlange files, Chapeau! Eveneens voor onze Nederlandse supporters, die uit alle uithoeken van ons land, speciaal voor dit evenement naar Utrecht zijn gekomen. De presentatie werd in het Engels gegeven, dit was echter geen enkel probleem voor onze supporters.

Na de introductie in het Nederlands en in het Frans, begon Paul Anthony Taylor met zijn lezing.

Na de introductie in het Nederlands en in het Frans, begon Paul Anthony Taylor met zijn lezing.

Hij is een ervaren spreker die de aanwezigen duidelijk op hun gemak stelde. Hij startte zijn presentatie met een leuke anekdote en wist snel de belangstelling van de genodigden te wekken. Het publiek luisterde met volle aandacht naar zijn presentatie. Met al zijn kennis wist hij de aanwezigen te boeien en de boodschap over de invloed van de Codex Alimentarius en de rol hierin van de Europese Unie en van de multinationals. In de toekomst gaan we meerdere lezingen geven over de betekenis van Codex Alimentarius de consequenties voor onze dagelijkse voeding en onze gezondheid. Het is uitermate belangrijk dat iedereen goed wordt geïnformeerd over de Codex Alimentarius.

Na de korte pauze, hadden de genodigden de gelegenheid om vragen te stellen. Hier werd goed gebruik van gemaakt en veel supporters hebben vragen gesteld. Deze werden door Paul uitvoerig beantwoord, hieruit bleek weer hoe deskundig en goed onderlegd Paul is.

Na afloop kregen de supporters een Hand-out mee, de Nederlandse supporters in Engels en de Franstalige supporters in het Frans.

De Nederlandse supporters die daar prijs op stelden konden een antwoordkaartje invullen om zo spoedig mogelijk de Nederlandse versie van de hand-out thuis gestuurd te krijgen.

Al met al een zeer geslaagde avond en zeker voor herhaling vatbaar.

Paul bedankt voor de boeiende avond!

Geschreven door Jolanda de Groot-Gravee