Dr. Rath Health Foundation

Dr. Rath Health Foundation

Social Media

Wetenschappelijke publicaties van dr. M. Rath

In de loop van zijn carrière heeft dr. Rath wetenschappelijke ontdekkingen gedaan die behoren tot de belangrijkste ontdekkingen aller tijden op het gebied van de geneeskunde.

Het is een belangrijk gegeven dat zijn baanbrekende ontdekkingen op het terrein van de geneeskunde de gezondheid en de levenskwaliteit van de komende generaties zullen verbeteren.

Tot de belangrijkste ontdekkingen van dr. Rath behoren onder meer:

  1. De ontdekking dat atherosclerose, hartaanvallen en beroertes een vroege vorm van scheurbuik zijn, veroorzaakt door een chronisch vitaminegebrek van de vaatwanden. Meer hierover leest u in dr. Rath's boek ‘Het hart’. (PDF, 1.43 MB)
  2. De ontdekking dat langdurig vitaminegebrek tevens de belangrijkste oorzaak is voor hoge bloeddruk, hartverlamming, storingen in de bloedsomloop als gevolg van diabetes en andere daarmee verwante hart- en vaatziekten. Meer hierover leest u in dr. Rath's boek ‘Het hart’. (PDF, 1.43 MB)
  3. De ontdekking dat de groei van kanker en metastasen voorkomen kan worden door een optimale toediening van lysine en andere natuurlijke stoffen, die verhinderen dat het bindweefsel door enzymatische processen van de kankercellen vernietigd wordt.Meer hierover leest u in dr. Rath's boek ‘Kanker’. (PDF, 655 MB)
  4. Met oprichten van de discipline cellulaire geneeskunde waarin de baanbrekende medische ontdekking dat een optimale toediening van vitaminen en andere bio-energetische moleculen die de tegenwoordig meest voorkomende ziekten kunnen voorkomen, genezen en uiteindelijk kunnen uitroeien, centraal staat.

Wetenschappelijke publicaties van dr. Rath: