Dr. Rath Health Foundation

Dr. Rath Health Foundation

Social Media

Boeken

Waarom dieren geen hartinfarct krijgen
… maar mensen wel

Natuurlijke preventie van doorbloedingsstoornissen, hartinfarcten, beroertes, vasculaire comlicaties bij diabetes, hoge bloeddruk, hartzwakte, hartritmestoornissen en andere hart- en vaatproblemen.

Dit boek documenteert een wetenschappelijke doorbraak op de weg naar het elimineren van hart- en vaatziekten.

Niet een hoge cholesterolspiegel, maar een beschadigde vaatwand is de hoofdoorzaak van hart- en vaatziekten. Deze ontdekking toont voor het eerst aan waarom miljoenen mensen een hartinfarct krijgen maar geen neus- of oorinfarcten.

Dit boek is een samenvatting van baanbrekende nieuwe wetenschappelijke inzichten in de geneeskunde, in begrijpelijke taal geschreven door Dr. Rath, collega van de overleden Nobelprijswinnaar Linus Pauling.

Meer…

De overwinning op Kanker!

Het komt niet vaak voor in de geschiedenis dat er een ontdekking wordt gedaan die leidt naar natuurlijke beheersing van kanker.

Dit boek beschrijft deze ontdekking.

Deze medische doorbraak heeft ertoe geleid dat de wetenschappers die de basis van de cellulaire mechanismen hebben ontdekt, nu de wetenschappelijke bevestiging van nieuwe therapievormen kunnen presenteren, dankzij fundamenteel onderzoek dat uiteindelijk tot succes leidt bij de behandeling van kankerpatiënten.

Dit boek is het verslag van de wetenschappers die dit baanbrekend onderzoek hebben verricht.

Meer…